Čelovka Mactronic PHANTOM

 
 
 
 
Obľúbené produkty
Je potrebné sa prihlásiť.
 
 

Čelovky MACTRONIC

Čelovka Mactronic PHANTOM
zväčšiť obrázok
Záruka 2 roky
Špeciálna ponuka pre Vás - pri zakúpení tohto produktu môžete získať darček...
  • Reflexný pásik
    zľava 100%
    Dodacia lehota
    Dodacia lehota: Skladom
    Cena: €1,66 bez DPH
    €1,99 s DPH
    ušetríte: €1,99
    Zdarma
  • Led žiarovka V-TAC E27, 9W, 806lm
    zľava 100%
    Dodacia lehota
    Dodacia lehota: Skladom
    Cena: €1,47 bez DPH
    €1,76 s DPH
    ušetríte: €1,76
    Zdarma
  • Nemám záujem o darček
Pridať označené ponuky, spolu s Čelovka Mactronic PHANTOM
Zobraziť viac
Zobraziť menej

Čelovka Mactronic PHANTOM

Mactronic PHANTOM je extrémne výkonná čelovka, ktorá je osadená dvoma hlavnými Cree XP-G2 LED so studeným odtieňom svetla a životnosťou LED 80000 h, maximálny výstup LED: 500+70 lm, dosah svetla: 191+8 m.
Výrobca: MACTRONIC
Kód produktu:AHL0016
Záruka:
Dodacia lehota
Dodacia lehota: Vypredané
€41,00 bez DPH
€49,20 s DPH
Vaša cena: €41,00 bez DPH
€49,20 s DPH
Nakúpte nad 50€ a máte dopravu zadarmo.
Produkt bol pridaný do wishlistu
Tento produkt sa už nachádza vo wishliste
Svetelný tok (lm):500
Dosah svetla (m):191
Napájanie:AA
Použitá LED:XP-G2Nichia GS
Počet režimov:Plynulá regulácia
Pamäť režimov:Áno
Nabíjanie v tele:nie
Záruka v rokoch:2
Farba svetla:studená biela
Materiál:Tvrdený plast
Životnosť LED (hod):80 000
Odolnosť voči nárazu (m):1
Povrch reflektora:SMO hladký
Vodeodolnosť/IPX:IPX-4
Balené s akumulátorom/zdrojom:áno
Farba tela svietidla:šedá
Dĺžka svietidla (cm):8,6
Priemer hlavy/reflektora svietidla (cm):3,9
Priemer tela svietidla (cm):4,7
Váha /bez zdroja/ v g:255
Počet LED:6

Popis

Mactronic PHANTOM je extrémne výkonná čelovka, ktorá je osadená dvoma hlavnými Cree XP-G2 LED so studeným odtieňom svetla a štyrmi Nichia LED s príjemným teplým odtieňom svetla. Pre ďaleký dosah slúži LED s hladkým sklom, ktorá sa vyznačuje výrazným ohniskom s prechodom do halo a dosahom svetla až 191 m. Druhá hlavná LED je prekrytá TIR optikou, pre čo najširší rozptyl ohniska a čo najširšie priestorové osvetlenie. Po stranách sa nachádzajú štyri 5 mm Nichia LED s príjemným teplým odtieňom bieleho svetla, pre široký rozptyl svetla do priestoru, ktoré však poskytujú jemnejšie a príjemnejšie svetelné podanie v teplom odtieni svetla, ktorý je ľudskému oku príjemnejší a využijete ho napr. pri kempovaní, prácach okolo domu, čítaní atď. Extrémny výkon a dosah svetla je jedna z hlavných predností tejto čelovky. PHANTOM je napájaná 4x AA batériou 1,5V (súčasť balenia), alebo 1,2V nabíjacím akumulátorom. 4x AA batérie 1,5V alebo 4x AA 1,2V akumulátory sa vkladajú nie do samotnej čelovky, ale do zvlášť batériového púzdra umiestneného na čelovom popruhu v zadnej časti. V zadnom batériovom púzdre je tiež umiestnená LED, ktorej farby je možné meniť pomocou bočného spínača. Z klasickej červenej farby sa dá zmeniť na zelenú a fialovú. Svietenie tejto LED je možné tiež zmeniť na blikanie, pre všetky tri farby. Tým je čelovka priam stvorená pre jazdu na bicykli, behanie, turistiku atď., všade tam kde je potrebné, aby ste boli videný aj zo zadnej strany. Čelový popruh je z vnútornej strany potiahnutý dvomi silikónovými pásikmi pre pohodlný a pevný úchyt na hlave. PHANTOM skrýva široké spektrum funkcií a využitia. Maximálny výstup hlavnej stredovej LED je až 500 lm s dosahom svetla skvelých 191 m, čo zaručuje vašu bezpečnosť a dostatočne dobrú viditeľnosť za všetkých okolností. Postranné štyri LED s teplým odtieňom svetla majú maximálny výstup 70 lm a dosah svetla 8 m. Okrem toho, že je odolná voči pádom a vode, má integrovaný systém plynulej regulácie svetla - ADS (držaním spínača sa plynule mení intenzita svietenia LED) a má aj zámku spínača, takže sa sama od seba nespustí, čo je výhoda napríklad pri preprave. Čelovka je vyrobená z tvrdeného plastu, čiže je dostatočne pevná. Je tak extrémne silná a univerzálna, že by mala byť zahrnutá vo výbave každého milovníka behania, cyklistu alebo vyznávača outdoorových aktivít, kempovania atď. Svoje uplatnenie nájde aj v poľovníctve pre svoj ďaleký dosvit, ale aj možnosť zvolenia širokého rozptylu svetla.

 

Parametre:

  • Použitá LED: 2x Cree XP-G2+4x Nichia LED
  • Životnosť LED: 80000 h
  • Maximálny výstup LED: 500+70 lm
  • Dosah svetla: 191+8 m
  • Vhodné batérie/ akumulátory: 4x AA batérie 1,5V/ 4x AA Ni-MH 1,2V akumulátory
  • Počet režimov: Plynulá regulácia ADS 2x hlavná LED - 100%-10%
  • Počet režimov: Plynulá regulácia ADS 4x bočná LED - 100%-10%
  • Pamäť režimov: Áno
  • Farba tela (povrchu) svietidla: Šedá
  • Maximálna výdrž svietenia: Svietenie jedna z hlavných LED - 6hod., Svietenie obe LED spolu - 4hod., Bočné teplé LED - 30hod. (Max. výkon)
  • Maximálna výdrž svietenia: Svietenie jedna z hlavných LED - 40hod., Svietenie obe LED spolu - 4hod., Bočné teplé LED - 30hod. (Min. výkon)
  • Odolnosť voči nárazu: z výšky 1m
  • Vodeodolnosť: IPX4
  • Doba svietenia: Každá z hlavných LED - od 6hod. (500lm-100%) - 40hod. (50lm-10%)
  • Doba svietenia: Svietenie obe LED spolu - 4hod. (500lm-100%)
  • Doba svietenia: 4x Bočné teplé LED - od 30hod. (70lm-100%) - 80hod. (7lm-10%)
  • Rozmery: Čelovka: 86 x 39 x 47mm, Batériové púzdro: 80 x 56 x 42 mm
  • Váha: 255g (bez akumulátora/batérie)

 

Obsah balenia:

Čelovka, popruh na hlavu, 1x popruh, zadné batériové púzdro, 4x AA 1,5V batéria. Balenie obsahuje batériu/ akumulátor.

 

Ovládanie svietidla:

Batérie/ akumulátory sa vkladajú do externého batériového púzdra. Treba pootočiť pravú bočnú časť krytu batériového púzdra. Vložte batérie správnou polaritou, tak ako je znázornené na vnútorných obrázkoch. Zatvorte púzdro. Jedna z dvoch hlavných LED sa zap./ výpínajú jedným z dvoch spínačov z vrchnej strany čelovky, podľa toho, ktorú z dvoch hl. LED chcete mať pustenú. Podržaním jedného z oboch spínačov cca 2 sec. v zapnutom stave, sa začne automaticky meniť intenzita svetla - systém ADS (držaním spínača sa plynule mení intenzita svietenia LED). Intenzita sa mení plynule od 10% po 100%, následne svetlo 2x preblikne a intenzita sa mení opačne od 100%-10% a stále dookola, pokiaľ nepustíte stlačení spínač. Pri požadovanej intenzite pustíte dovtedy stlačený spínač. Čelovka si pamätá naposledy zvolenú intenzitu svetla. Stlačením oboch spínačov naraz, budú svietiť obe hlavné LED spolu. V tomto režime nie je možná regulácia intenzity svetla. Stlačením druhého spínača zapnete svietenie druhej hlavnej LED. Intenzita svietenia sa mení rovnako ako je napísané vyššie. Štyri postranné LED s teplým odtieňom bieleho svetla sa zapínajú spodným spínačom, ktorý je umiestnený zo spodu čelovky. Intenzitu meníte podržaním tohto spínača cca 2 sec. Intenzita sa mení plynule od 10% po 100%, následne svetlo 2x preblikne a intenzita sa mení opačne od 100%-10% a stále dokola, pokiaľ nepustíte stlačení spínač. Čelovka si pamätá aj tu naposledy zvolenú intenzitu svetla. 

Farebná LED na batériovom púzdre sa zapína/ vyp. stlačením ľavého bočného spínača, ktorý je umiestnený z boku batériového púzdra. Jeho stláčaním sa cyklicky mení farba svetla (červená, zelená, fialová). Podržaním spínača v každej farbe cca 2 sec., zmeníte režim z blikania na stále svietenie v každej farbe svietenia LED. Pre vypnutie musíte prejsť celým cyklom stláčaním spínača.

 

Upozornenie:

Ak tesniace o-krúžky na svietidle javia známky poškodenia, vymeňte ich. Krúžky treba tiež premazávať, aby nedochádzalo k erózii gumy. Pravidelným premazávaním tesniacich o-krúžkov bude vaše svietidlo chránené voči vonkajším vplyvom. Ak svietidlo bliká alebo sa nerozsvieti, môže to byť spôsobené :

- Batérie sú takmer vybité - nabite ich alebo vymeňte.

- Kontakty vo vnútri svietidla sú zanesené - očistite ich a aplikujte Deoxid alebo iný kontaktný prípravok.

- Hlava, telo alebo zadná časť svietidla sú uvoľnené - pridajte lubrikant na tesniace krúžky a dotiahnite pevnú hlavu aj koniec svietidla.

- Batérie vkladajte kladným pólom smerom k hlave svietidla, aby nedošlo k poškodeniu svietidla.

- Li-ion akumulátory nie je vhodné úplne vybíjať z dôvodu skracovania životnosti akumulátora. Pokiaľ spozorujete výrazný pokles svietivosti na Vašom svietidle, treba dať akumulátor nabíjať.

- Svietidlo disponuje veľkým svetelným výkonom. Pri svietení sa nepozerajte do reflektoru a dbajte na to, aby ste ani iným osobám nesvietili priamo do očí.

Parametre


Porovnanie produktov
Porovnanie produktov
Žiadne produkty na porovnávanie.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia