Čelovka Mactronic ULTIMO, USB nabíjateľná, Praktik Set

 
 
 
Čelové svietidlá > Čelovky podľa výrobcu > Čelovky MACTRONIC > Čelovka Mactronic ULTIMO, USB nabíjateľná, Praktik Set
 
Obľúbené produkty
Je potrebné sa prihlásiť.
 
 

Čelovky MACTRONIC

Čelovka Mactronic ULTIMO, USB nabíjateľná, Praktik Set
zväčšiť obrázok
Záruka 2 roky
Špeciálna ponuka pre Vás - pri zakúpení tohto produktu môžete získať darček...
  • Reflexný pásik
    zľava 100%
    Dodacia lehota
    Dodacia lehota: Skladom
    Cena: €1,66 bez DPH
    €1,99 s DPH
    ušetríte: €1,99
    Zdarma
  • Led žiarovka V-TAC E27, 9W, 806lm
    zľava 100%
    Dodacia lehota
    Dodacia lehota: Skladom
    Cena: €1,47 bez DPH
    €1,76 s DPH
    ušetríte: €1,76
    Zdarma
  • Nemám záujem o darček
Pridať označené ponuky, spolu s Čelovka Mactronic ULTIMO, USB nabíjateľná, Praktik Set
Zobraziť viac
Zobraziť menej

Čelovka Mactronic ULTIMO, USB nabíjateľná, Praktik Set

Čelovka Mactronic Ultimo sa radí do kategórie profesionálnych pracovných a požiarnickych čeloviek, Použitá LED: 1x Luxeon T biela LED + 1x 5mm ČL LED, 1x zadná ČL, max. výstup LED je 300 lm, dosah svetla 140 m.
Výrobca: MACTRONIC
Kód produktu:PHL0011
Záruka:
Dodacia lehota
Dodacia lehota: Vypredané
€47,50 bez DPH
€57,00 s DPH
Vaša cena: €47,50 bez DPH
€57,00 s DPH
Nakúpte nad 50€ a máte dopravu zadarmo.
Produkt bol pridaný do wishlistu
Tento produkt sa už nachádza vo wishliste
Svetelný tok (lm):300
Dosah svetla (m):140
Napájanie:vstavaný zdroj
Použitá LED:červenáLuxeon
Počet režimov:8
Nabíjanie v tele:áno
Záruka v rokoch:2
Farba svetla:studená biela
Materiál:Tvrdený plast
Životnosť LED (hod):50 000
Odolnosť voči nárazu (m):1
Povrch reflektora:SMO hladký
Vodeodolnosť/IPX:IPX-4
Balené s akumulátorom/zdrojom:áno
Farba tela svietidla:čiernažltá
Dĺžka svietidla (cm):3,5
Priemer hlavy/reflektora svietidla (cm):8,2
Priemer tela svietidla (cm):4
Váha /bez zdroja/ v g:185
Počet LED:3

Popis

Čelovka Mactronic Ultimo sa radí do kategórie profesionálnych pracovných a požiarnickych čeloviek, no nemá certifikáty ATEX pre výbušné plyny a prach. Sú v nej osadené dve LED a to jedna biela LED s maximálnym výkonom 300 lm. Vzdialenosť, na ktorú maximálne dosvieti je 140 m a červená LED s výkonom 3 lm, pre nerušené blízke čítanie alebo signalizáciu v tme. Červené svetlo tiež nepriťahuje v prírode tak hmyz, ako biele. Skvelé na čelovke ULTIMO je, že má posuvný difúzer, ktorý môže rozptýliť biele alebo červené svetlo do okolitého priestoru. Na zadnom batériovom púzdre je tiež jedna červená LED, pre svietenie alebo signalizáciu zozadu, čo robí čelovku ideálnu napr. aj pri jazde na bicykli. Vstavaný akumulátor Li-ion 18650 s kapacitou 2000 mAh 3,7V, ktorý je ukrytý v zadnom batériovom púzdre, možno dobíjať priamo cez USB. Čelovka ULTIMO môže pracovať na najnižšom svetelnom režime bielej LED až 30 hodín. Zadné batériové púzdro s vstavaným akumulátorom možno odpojiť a použiť predlžovací kábel, ktorý je v balení. Teraz si zadný batériový pack s akumulátorom môžete dať do vrecka nohavíc alebo batohu. Okrem toho je na zadnom púzdre aj LED indikácia aktuálneho stavu vstavaného akumulátora. Keď svieti indikácia na červeno signalizuje, že je potrebné akumulátor nabiť. Balenie obsahuje tiež 4 klipy pre pripevnenie na pracovnú helmu. Čelová aj záhlavná časť, ktorá sa bude napr. nasádzať na helmu, je opatrená 3m lepiacimi páskami, pre pevné uchytenie k helme. K čelovke ULTIMO je dodávané aj prenosné vrecko a nylonové púzdro pre uchytenie batériového púzdra s akumulátorm na opasok. Ak hladáte profesionálnu čelovku na prácu alebo aj na jazdu bicyklom, Mactronic ULTIMO je tá správna voľba.

 

Parametre:

  • Použitá LED: 1x Luxeon T biela LED + 1x 5mm ČL LED, 1x zadná ČL LED
  • Životnosť LED: 50000h od.
  • Maximálny výstup LED: 300 lumenov
  • Dosah svetla: 140 m
  • Číslo Atex: Nie
  • Vhodné akumulátory/ batérie: Vstavaný Li-ion 18650 2000mAh 3,7V
  • Čelovka má výrazné ohnisko s postupným prechodom do halo
  • Je opatrená difúzorom, pre rozptyl bieleho alebo červeného svetla do okolitého priestoru
  • Počet režimov: 8 Režimov dokopy - Biela LED 100%, 50%, 17%, STROBE. Červená LED 100% svietenie, Blikanie. Zadná červená LED 100% svietenie, Blikanie
  • Pamäť režimov: Nie
  • Povrch reflektora: SMO Hladký leštený
  • Materiál: Odolný ABS plast 
  • Maximálna výdrž svietenia: Biela LED 5,5hod./ Červená LED 65hod. (max. výkon)
  • Maximálna výdrž svietenia: Biela LED 30hod./ Červená LED 65hod. (min. výkon)
  • Odolnosť voči nárazu: z výšky 1m
  • Vodeodolnosť: podla štandardu IPX4
  • Doba svietenia: Biela LED 5hod.30min. (300lm-100%), 14hod.(150lm-50%), 30hod. (50lm-17%), 20 hod. STROBE// Červená LED 65hod. (3lm-100%), Blikanie 280hod.// Zadná červená LED 100% 30hod., Blikanie 60hod.
  • Rozmery: Čelová časť 35 x 82 x 40mm, Batériové púzdro 50 x 83 x 45mm
  • Váha: 185g (s akumulátorom/ batériou) 

 

Obsah balenia:

Čelovka, popruh na hlavu, zadné batériové púzdro s vstavaným Li-ion 18650 2000mAh 3,7V akumulátorom, nylonové púzdro pre batériové púzdro, prenosné vrecko, dlhší prepojovací kábel, 4x klipy pre pripevnenie na pracovnú helmu, 1x pripevňovací čelový diel s 3m lepiacou páskou, micro USB kábel.

 

Ovládanie svietidla:

Najpr treba spojit čelovú časť s batériovým púzdrom, pomocou kábla s valčekovým konektorom, tak ako je to na ňom graficky znázornené. ULTIMO sa zapína stlačením čierneho spínača na vrchu čelovky - 100% režim. Ostatné režimy sa aktivujú opätovným rýchlym stláčaním spínača. Ak necháte čelovku svietiť v danom režime cca 3 sec., dá sa vypnúť stlačením spínača. Čelovka nemá pamäť režimov, vždy sa zapne v 100% svetelnom režime. Pre vypnutie čelovky musíte rýchlo prejsť všetkými svetelnými režimami, alebo v danom režime ostať cca 3 sec. a následne stlačiť spínač. 

Červená LED sa aktivuje v zapnutom alebo vypnutom stave, stlačením vrchného spínača a podržaním ho cca 2 sec. Zmena režimu červenej LED nastáva opätovným stlačením spínača do cca 3sec. Ak necháte čelovku opäť svietiť dlhšie ako 3 sec., stlačením spínača sa vypne, bez potreby cyklicky prejsť oboma režimami červenej LED.

Pre aktiváciu červenej LED na batériovom púzdre, treba na ňom stlač čierny spínač, umiestený z vrchu púzdra. Zmena režimu nastane jeho opätovným stlačením. Pre vypnutie, musíte cyklicky prejsť oboma režimami zadnej červenej LED.

Signalizácia aktuálneho stavu akumulátora: Na zadnom púzdre je LED indikácia aktuálneho stavu vstavaného akumulátora. Keď svieti indikácia na zeleno je akumulátor nabitý. Keď svieti indikácia na červeno signalizuje, že je potrebné akumulátor nabiť. 

Nabíjanie:

Odklopte gumenú krytku micro USB vstupu, ktorá sa nachádza z boku batériového púzdra. Zapojte priložený micro USB kábel. Ten treba zapojiť do micro USB portu batériového púzdra a druhý koniec káblu s koncovkou do USB portu napr. PC. Nabíjanie je zobrazované svietením signalizačnej LED na červeno. Keď je akumulátor plne nabitý, indikácia bliká na zeleno. Odpojte micro USB kábel. Plné nabitie vstavaného akumulátora trvá cca 4hod.  

 

Upozornenie:

Ak tesniace o-krúžky na svietidle javia známky poškodenia, vymeňte ich. Krúžky treba tiež premazávať, aby nedochádzalo k erózii gumy. Pravidelným premazávaním tesniacich o-krúžkov bude vaše svietidlo chránené voči vonkajším vplyvom. Ak svietidlo bliká alebo sa nerozsvieti, môže to byť spôsobené :

- Batérie sú takmer vybité - nabite ich alebo vymeňte.

- Kontakty vo vnútri svietidla sú zanesené - očistite ich a aplikujte Deoxid alebo iný kontaktný prípravok.

- Hlava, telo alebo zadná časť svietidla sú uvoľnené - pridajte lubrikant na tesniace krúžky a dotiahnite pevnú hlavu aj koniec svietidla.

- Batérie vkladajte kladným pólom smerom k hlave svietidla, aby nedošlo k poškodeniu svietidla.

- Li-ion akumulátory nie je vhodné úplne vybíjať z dôvodu skracovania životnosti akumulátora. Pokiaľ spozorujete výrazný pokles svietivosti na Vašom svietidle, treba dať akumulátor nabíjať.

- Svietidlo disponuje veľkým svetelným výkonom. Pri svietení sa nepozerajte do reflektoru a dbajte na to, aby ste ani iným osobám nesvietili priamo do očí. 

 

 

 

 

Parametre


Porovnanie produktov
Porovnanie produktov
Žiadne produkty na porovnávanie.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia