Led Baterka LedLenser T7M

 
 
 
 
Obľúbené produkty
Je potrebné sa prihlásiť.
 
 

LED-LENSER

Led Baterka LedLenser T7M
zväčšiť obrázok
Záruka 7 rokov
Led Baterka LedLenser T7M
Led Baterka LedLenser T7M
Led Baterka LedLenser T7M
Led Baterka LedLenser T7M
Led Baterka LedLenser T7M
Led Baterka LedLenser T7M
Led Baterka LedLenser T7M
Led Baterka LedLenser T7M
 
Špeciálna ponuka pre Vás - pri zakúpení tohto produktu môžete získať darček...
  • Reflexný pásik
    zľava 100%
    Dodacia lehota
    Dodacia lehota: Skladom
    Cena: €1,66 bez DPH
    €1,99 s DPH
    ušetríte: €1,99
    Zdarma
  • Led žiarovka V-TAC E27, 9W, 806lm
    zľava 100%
    Dodacia lehota
    Dodacia lehota: Skladom
    Cena: €1,47 bez DPH
    €1,76 s DPH
    ušetríte: €1,76
    Zdarma
  • Nemám záujem o darček
Pridať označené ponuky, spolu s Led Baterka LedLenser T7M
Zobraziť viac
Zobraziť menej

Led Baterka LedLenser T7M

Ledlenser T7M zabezpečuje svetelný výkon 400lm a dosah svetla 280m. Napájať ho môžeme pomocou AAA batérií. Na výber ponúka 11 režimov s pamäťovou funkciou. Aj tento model má fokusovateľnú ZOOM optiku a odolnostný štandard IPX-4.
Výrobca: Gaciron
Kód produktu:9807-M
Záruka:
Dodacia lehota
Dodacia lehota: Vypredané
Vaša cena: €63,25 bez DPH
€75,90 s DPH
Nakúpte nad 50€ a máte dopravu zadarmo.
Produkt bol pridaný do wishlistu
Tento produkt sa už nachádza vo wishliste
Svetelný tok (lm):400
Dosah svetla (m):280
Napájanie:AAA
Použitá LED:Iná
Počet režimov:11
Pamäť režimov:Áno
Záruka v rokoch:7
Farba svetla:studená biela
Materiál:Zliatina leteckého hlinníka
Životnosť LED (hod):50 000
Odolnosť voči nárazu (m):1,5
Vodeodolnosť/IPX:IPX-4
Balené s akumulátorom/zdrojom:áno
Farba tela svietidla:čierna
Dĺžka svietidla (cm):13,1
Váha /bez zdroja/ v g:180
Použitý reflektor:nastaviteľná zoom optika (focus systém)
Počet LED:1

Popis

Najnáročnejšie parametre spĺňa taktické svietidlo Ledlenser T7M. Svetelný výkon až 400 lm, dosvit na 280 m a 35 hodín výdrž - to sú zásadné, nie však jediné skvelé vlastnosti tohoto špičkového svietidla, pre ktoré si ich často vyberajú špeciálne jednotky. Mechanizmus Smart Light Technology umožňuje pomocou jediného tlačidla prepínať medzi troma svetelnými režimami (Professional, Easy a Defence) a dokonca ôsmimi svetelnými funkciami: Morse (ručné blikanie signálu), Boost (krátkodobo zvýšený výkon), Power (silný prevádzkový výkon), Low Power ( redukovaný výkon), Dim (plynulé stmievanie), SOS (Signál SOS), Blink (blikanie) a Defence Strobe (obranný stroboskop). Systém navyše sám kontroluje spôsob vybíjania 4 tužkových mikrobaterií AAA - na výber je medzi pozvoľne klesajúcim a konštantným prúdom vybíjanie. Ostrenie Speed ​​Focus umožňuje zaostriť kužeľ jedným pohybom palca. Hlavica baterky je na tento účel vybavená drážkou a vystúpeným hmatovým vencom pre lepšie ovládanie, stredný v nepriaznivom počasí alebo v rukaviciach. S tým súvisí aj spínač s vylepšenou priľnavosťou uľahčujúce tiež prácu v rukaviciach. Zvolenú šírku svetelného kužeľa možno zafixovať funkcií Fast lock. Kovový prstenec v zadnej časti slúži ako taktický nástroj pre rozbíjanie skla. Súčasťou balenia je aj pútko na ruku, praktické puzdro i karabína pre zavesenie baterky. Svietidlo je štandardne vysoko odolné proti striekajúcej vode i proti pádu z výšky. Elektrolyticky pozlátené kontakty dodávajú svietidlu extrémnu odolnosť proti korózii. Vzťahuje sa na ňu sedemročná záruka.
 
 
Parametre:
  • Použitá LED: High End Power LED
  • Životnosť LED: 50000 h
  • Dosah svetla: 280/100 m
  • Svetelný tok: 400/40 lm
  • Počet režimov: 11 režimov
  • Pamäť režimov: Áno
  • Povrch reflektora: SMO Hladký
  • Materiál: Zo zliatin odolného leteckého hliníka 
  • Farba tela (povrchu) svietidla: Čierna
  • Odolnosť voči nárazu: z výšky 1,5 m
  • Vhodné akumulátory/batérie: 4 x AAA 1.5V
  • Certifikát odolnosti: IPX4
  • Rozmery: dĺžka:131 mm
  • Hmotnosť: 180 g
 
Balenie obsahuje:
Svietidlo, 4x AAA batérie, puzdro, pútko na ruku, klip na opasok, samolepku 100% originál, návod
 
Advanced Focus System:
 
Spojením šošovky a reflektoru vznikla unikátna technológia, ktorá nemá vo svete obdobu.Vznikla tak reflektorová šošovka umožňujúca zaostrenie lúča svetla s plynulým prechodom zo širokého homogénneho kruhu svetla do ostrého zväzku a naopak. Ostrenie sa vykonáva jednoduchým posunutím hlavy svietidla dopredu (zaostrenie) alebo dozadu (rozostrenie). Svietidlá LED LENSER ako jediné na svete využívajú princíp lomu svetla. Bežné svetlá iba odrážajú svetlo od reflexných plôch vnútri hlavy svetla.
 
SMART LIGHT TECHNOLOGY - 8 programov
 
Základ tvorí mikroprocesor, ktorý bol vyvinutý špeciálne pre sériu M a následne aj ako nadstavba vybraných typov svietidiel ostatných sérií. Túto technológiu môžete teda nájsť u všetkých svietidiel radu M alebo u svietidiel P5R, X7R, X14, X21R, H14, H14R. Výsledkom je potom spojenie rôznych svetelných programov a ich jednoduchá kontrola pomocou jediného spínača. Jadrom technológie je navyše optimalizácia spotreby energie. Dizajn, kompaktná konštrukcia a technika sa tak spájajú v dokonalý harmonický celok vo svietidlách LED LENSER.
SLT zahŕňa až 3 svetelné programy a 8 rôznych svetelných funkcií. Počnúc programom EASY a končiac programom PROFESSIONAL obsahujúcim všetky svetelné funkcie. Tu už nie je miesto pre kompromisy. Vďaka jednoduchému ovládaniu možno programy veľmi rýchlo nastaviť podľa aktuálnej potreby.
 
Speed Focus:
 
Rýchle ostrenie. SPEED FOCUS je rýchly a spoľahlivý posuvný mechanizmus ostrenia a v mnohých ohľadoch lepší ako konvenčné otočné mechanizmy. Je neoddeliteľnou súčasťou systému AFS (Advanced Focus Systém). Aby bol tento mechanizmus funkčný je potrebné umiestniť LED diódu, šošovku a reflektor v jednej osi. Presné polohovanie tohto systému je vykonávané za pomocou laserovej technológie. Svietidlo potom môžete ovládať jednoducho jednou rukou, kedy posuniete hlavu svietidla palcom od seba alebo k sebe a docielite tak rozostrenie alebo zaostrenie svetla rýchlosťou blesku a hlavne pohodlne.

Pozlátené kontakty:

Zlato je veľmi špeciálny materiál. Kvôli zlatu sa viedli vojny, okrádali sa a vraždili ľudia. Dnes sa stále častejšie dozviete, že je zlato vynikajúci elektrický vodič Je extrémne odolné. Jeho odolnosť spočíva v schopnosti nepodliehať korózii vo vysokom stupni chemickej odolnosti. Odhaduje sa, že približne 70% porúch svietidiel možno pripísať korozívnym poškodením spôsobeným kyselinou alebo plynom z batérií. Preto majú svetlá LED LENSER pozlátené kontakty. Vďaka tomuto drahému opatreniu vydržia svetlá LED LENSER celé desaťročia.

Materiály svietidiel sa tiež líšia vo svojej elektrickej vodivosti. Pri vysokom zaťažení sa niektoré zahrievajú, vďaka tomu odpor v takomto materiáli rastie, ubúda napätie pretekajúcej energie, premieňa sa na teplo, čo je u elektrického ohrievača žiaduce, u svietidiel je to presne naopak. Energia dodávaná z batérií nesmie ohrievať kontakty. Mnoho konkurenčných výrobcov používa lacné kontakty, čo sa prejaví výrazne na výkone svetla i jej dobe použitia. Vďaka pozláteným kontaktom vydržíelektronika svietidiel LED LENSER neporušená desiatky rokov.

​Upozornenie:

Ak tesniace o-krúžky na svietidle javia známky poškodenia, vymeňte ich. Krúžky treba tiež premazávať, aby nedochádzalo k erózii gumy. Pravidelným premazávaním tesniacich o-krúžkov bude vaše svietidlo chránené voči vonkajším vplyvom. Ak svietidlo bliká alebo sa nerozsvieti, môže to byť spôsobené :

- Batérie sú takmer vybité - nabite ich alebo vymeňte.

- Kontakty vo vnútri svietidla sú zanesené - očistite ich a aplikujte Deoxid alebo iný kontaktný prípravok.

- Hlava, telo alebo zadná časť svietidla sú uvoľnené - pridajte lubrikant na tesniace krúžky a dotiahnite pevnú hlavu aj koniec svietidla.

- Batérie vkladajte kladným pólom smerom k hlave svietidla, aby nedošlo k poškodeniu svietidla.

- Li-ion akumulátory nie je vhodné úplne vybíjať z dôvodu skracovania životnosti akumulátora. Pokiaľ spozorujete výrazný pokles svietivosti na Vašom svietidle, treba dať akumulátor nabíjať.

- Svietidlo disponuje veľkým svetelným výkonom. Pri svietení sa nepozerajte do reflektoru a dbajte na to, aby ste ani iným osobám nesvietili priamo do očí.

Parametre


Porovnanie produktov
Porovnanie produktov
Žiadne produkty na porovnávanie.
 
 
Mohlo by sa Vám hodiť...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia